Yanmar

moottori 1 Pienet merimoottorit 9 - 40 hp

- Yanmar 1-3 sylinteriset moottorit on pienten moottori- ja purjeveneiden kestävä ja luotettava voimanlähde, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa - puhtaasti ja hiljaisesti. Lisäksi moottori on helppo huoltaa. Nämä asiat takaavat sinulle huoletonta ja mukavaa veneilyä vuodesta toiseen. Mallisto saatavana myös purjevenevetolaitteilla. 
moottori 2 Merimoottorit 75 - 240 hp

- Yanmar 4 sylinteriset meridieselmoottorit ovat suorituskykyisiä ja taloudellisia. Ne antavat moottoriveneille erinomaisen huippunopeudenja mahdollisuuden saavuttaa etäisiä satamia yhdellä tankillisella - puhtaasti ja hiljaisesti. Lisäksi moottoreiden huoltaminen on helppoa. Nämä asiat takaavat sinulle huoletonta ja mukavaa veneilyä vuodesta toiseen.
moottori 3 Merimoottorit 260 - 500 hp

- Yanmar 6 sylinteriset meridieselmoottorit ovat suorituskykyisiä ja taloudellisia. Ne antavat moottoriveneille erinomaisen huippunopeuden ja mahdollisuuden saavuttaa etäisiä satamia yhdellä tankillisella. Lisäksi moottoreiden huoltaminen on helppoa. Nämä asiat takaavat sinulle huoletonta ja mukavaa veneilyä vuodesta toiseen.